NIEUWS

HOUD DEZE PAGINA IN DE GATEN VOOR MEER NIEUWS

 

Alles weten over De Graanfabriek? Kom langs op 21 maart

Geplaatst op: 14-3-2023

Graag nodigen we u uit voor een inloopbijeenkomst op 21 maart tussen 20.00 uur en 21.30 uur in de Burgerzaal van het Raadhuis in Hoogeveen, Raadhuisplein 1. U kunt deze avond terecht met al uw vragen over het ontwerp van het appartementsgebouw, het gebruik en beheer van het terrein, de vergunningsprocedure en het beleid rond arbeidsmigranten.

Inloopbijeenkomst
U kunt deze avond vrij in en uit lopen op de tijd die u het beste past. Er zijn verschillende thematafels waar u terecht kunt voor meer informatie. De betrokken aanwezigen vertellen u graag over de plannen en ontwikkelingen. Zo kunt u vragen stellen aan de vertegenwoordigers van de gemeente, de projectmanager van ontwikkelaar SVZ en de beheerder van E&A Wonen.

Overleggroep
We starten binnenkort een overleggroep met ongeveer acht belanghebbenden uit de buurt. Deze groep is bedoeld om verschillende onderwerpen, zoals bouw, gebruik en beheer, met elkaar te bespreken. Heeft u interesse om mee te denken in deze groep? Dan kunt u mailen naar info@degraanfabriekhoogeveen.nl met uw naam en adres. Goed om te weten: bij veel animo selecteren we deelnemers die het dichtst bij het projectgebied wonen.


Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. .