NIEUWS

HOUD DEZE PAGINA IN DE GATEN VOOR MEER NIEUWS

 

Terugblik informatiebijeenkomst

Geplaatst op: 24-3-2023

Projectontwikkelaar SVZ en E&A Wonen organiseerden een informatiebijeenkomst over De Graanfabriek op dinsdag 21 maart bij het Raadhuis in Hoogeveen. Geïnteresseerden konden hier terecht met al hun vragen over het ontwerp van het appartementsgebouw, het gebruik en beheer van het terrein, de vergunningsprocedure en het beleid rond arbeidsmigranten. In dit artikel leest u hoe dat ging.

Er waren circa 50 geïnteresseerden, waaronder buurtbewoners en gemeenteraadsleden. Zij konden langs verschillende thematafels wandelen voor meer informatie. Zo vertelden de betrokken aanwezigen over de plannen en ontwikkelingen. Er was ook ruimte voor vragen aan de vertegenwoordigers van de gemeente, de projectmanager van ontwikkelaar SVZ en de beheerder van E&A Wonen. Sommige buurtbewoners uitten zorgen over de plannen, vooral op het gebied van drukte en veiligheid. De betrokken partijen geven aan hier waar mogelijk rekening mee te houden, onder meer door goed overleg en beheer.

Een regiojournalist van RTV Drenthe was erbij om verslag te doen. Lees het artikel.

Overleggroep
We starten binnenkort een overleggroep met ongeveer acht buurtgenoten. Deze groep is bedoeld om verschillende onderwerpen, zoals bouw, gebruik en beheer, met elkaar te bespreken. Heeft u interesse om mee te denken in deze groep? Dan kunt u mailen naar info@degraanfabriekhoogeveen.nl, graag met vermelding van uw naam en adres. Goed om te weten: bij veel animo selecteren we deelnemers die het dichtst bij het projectgebied wonen.

Blijf op de hoogte
U kunt zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief via www.degraanfabriekhoogeveen.nl. Onderaan de pagina kunt u uw e-mailadres invullen.


Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. .